OPDRACHTGEVERS

Op zoek naar goed personeel voor een groot of klein project? Sewa heeft een uitgebreid netwerk van zeer goede collega’s die ingezet kunnen worden!

Hoe werken wij?

Wij komen als u dat wilt graag persoonlijk langs om te bespreken wat voor collega’s u nodig heeft. Vervolgens gaan we op zoek binnen ons uitgebreide netwerk. Bij Sewa doen we dat niet door zoekopdrachten in onpersoonlijke databases. We maken gebruik van onze persoonlijke contacten en eigen netwerken. Zo kunnen we de beste collega’s aan u voorstellen. Als personeel door u wordt ingehuurd, dan berekenen wij gedurende de looptijd van de werkzaamheden een opslag op het uurtarief door. Aan u of aan de medewerker, dat hangt af van wat er wordt afgesproken.
U kunt contact opnemen door het contactformulier in te vullen. Bellen of mailen kan natuurlijk ook (onze gegevens vindt u onder contact).

Oprechte aandacht

Kunnen vertrouwen op collega’s is een basis voor werknemers om plezier te hebben in het werk, en het is bewezen dat werken met plezier betekent dat je je werk beter doet. We vinden het bij Sewa daarom belangrijk om oprechte aandacht te besteden aan collega’s die we aan opdrachtgevers verbinden. Zo zorgen wij er mede voor dat onze collega op uw project goed presteert.

Als opdrachtgever kunt u natuurlijk ook op ons vertrouwen. Voorafgaand aan en gedurende het project zullen we dan ook regelmatig bellen of langskomen om te bespreken of alles goed verloopt. Want we blijven die oprechte aandacht natuurlijk tonen, aan werknemers èn aan u als opdrachtgever.

Zo bouwen wij aan vertrouwen.

Contact

Wilt u dat we contact met u opnemen? Vult u dan het contactformulier in. Bellen of mailen kan uiteraard ook. Onze gegevens vindt u onder Contact.