WERKZOEKENDEN

Op zoek naar een interessant project? Sewa heeft een netwerk van opdrachtgevers en collega’s die we aan elkaar verbinden.

Oprechte aandacht

Werken op projecten betekent meestal dat je vaak nieuwe collega’s hebt. Elkaar echt leren kennen kan dan best moeilijk zijn. Maar kunnen vertrouwen op collega’s is wel heel belangrijk om plezier te hebben in je werk. En het is bewezen dat werken met plezier betekent dat je je werk ook beter kunt doen.

Bij Sewa houden wij daarom regelmatig contact met je als je aan het werk bent. We bellen je of we komen langs op het werk om jou en je opdrachtgever te vragen hoe het gaat. Je kunt ons ook bellen als dat nodig is. En we drinken natuurlijk af en toe op vrijdagmiddag een biertje met alle Sewa-collega’s.
We hebben dus oprechte aandacht voor je en houden zoveel mogelijk persoonlijk contact.

Zo bouwen wij aan vertrouwen.

Hoe werken wij?

Ben jij beschikbaar en wil je onderdeel uitmaken van ons netwerk? Dan kun je je aanmelden via het formulier. Bellen of mailen kan ook natuurlijk. We nemen dan contact met je op en nodigen je – als we iets voor je kunnen betekenen –  uit voor een kennismakingsgesprek.
Voordat we je aan een opdrachtgever koppelen, bespreken we waar je het beste op je plek bent om met plezier te kunnen werken.
Als je via Sewa gaat werken voor een van onze opdrachtgevers, dan wordt in overleg met jou en de opdrachtgever een tarief berekend. Sewa ontvangt  – afhankelijk van wat er wordt afgesproken – van de opdrachtgever of van jou een opslag over dat tarief.

Contact

Je kunt je bij ons inschrijven door het formulier in te vullen. Bellen of mailen kan natuurlijk ook (onze gegevens vind je onder contact).